Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου: Στο συλλαλητήριο για τον Παλαιστινιακό λαό

Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου: Στήριξη στο συλλαλητήριο των Επιτροπών Ειρήνης της Κρήτης και των Σωματείων για τον Παλαιστινιακό λαό:

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου δε μένει απαθής μπροστά στη νέα θηριωδία που εκτυλίσσεται αυτή τη φορά στη Λωρίδα της Γάζας. Δε μένουμε απαθείς στο αίτημα του Παλαιστινιακού λαού για να έχει πατρίδα, ούτε στο διαρκές αίτημα για ειρήνη στην περιοχή.
Θύματα είναι ο λαός της Παλαιστίνης, όπως και ο λαός του Ισραήλ, που ο Νετανιάχου στέλνει στη σφαγή. 

Καταγγέλλουμε τη στάση της Ισραηλινής κυβέρνησης που διαπράττει μια νέα γενοκτονία, με χιλιάδες νεκρούς αμάχους, ανάμεσά τους παιδιά, δημιουργώντας στρατιές προσφύγων.
Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι ένοχη γιατί στηρίζει με όλους τους τρόπους το δολοφονικό χέρι του Ισραήλ, μαζί και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του Νατοϊκού τόξου. Αποτέλεσε μνημείο ντροπής η αποχή από τη ψηφοφορία του ΟΗΕ για τη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.
Παράλληλα, το ΝΑΤΟ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενισχύει τις υποδομές και υπηρεσίες τους στη βάση της Σούδας, καθώς αναδεικνύεται για άλλη μια φορά σε βασικό κόμβο υποστήριξης των επιχειρήσεών τους στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ενώ καλύπτουν τα νέα εγκλήματα του κράτους του Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.
Παλεύουμε ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή και στο μακελειό. Να σταματήσει να είναι η Σούδα ορμητήριο πολέμου και στόχος αντιποίνων.
• Καμία υποστήριξη στην Κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.
• Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ,ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να φύγουν τώρα τα γεράκια του πολέμου από τη Σούδα και την Ελευσίνα. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”.
• Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος –δολοφόνο του Ισραήλ.
• Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.
Καλούμε όλο το λαό της Κρήτης στο μεγάλο, Παγκρήτιο συλλαλητήριο
την Κυριακή 12 Νοέμβρη 12 π.μ. στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά.

Ραντεβού στο Ρέθυμνο στο Δημοτικό Κήπο 10 π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί